Friday, February 29, 2008

3 x portree


Mihkel ehk Mihku, mu tädipoeg on suht kuldsete kätega... ja pea lõikab ka kiirelt ja hästi nagu husqvarna tippmudel:) Ideaalne kaaslane lapsepõlve lolluste tegemiseks ja muidu mõnus mees... Tervitused! Homme Riias nääme:)


Mul on üks tore tädi, see tädi on vot nii... päikesekollane sel pildil, et ise ka ei usu:p Tegelikult oligi sel suveõhtul tema ja mu täditütre sünna, mida pidasime Saadjärvel ühel parvel:) Väga võimas loojang oli tol õhtul:) Tädi on väga tore, alati, kui Mihkuga miski käki tegime, siis sebis meile pehmemad vitsad, pahurdas läbi lillede vms.. Praegu tegeleb ta AHHAA teaduskeskuse orgunnimisega - seega tervitused Tiuxile (loe: tädi Tiiule)!


Ja paadijuhiks palkasime Stingi.. Ta ei ole küll see välismaa oma, kuid siiski suht kõva paadijuht! Muud ma temast ei tea, nii et tervitused Stingile!

Vot selline teistsugune postitus vahelduseks:)

No comments:

Kõik pildid siin on kaitstud autoriõigustega. Piltide kasutamiseks saatke palun e-mail (silver [ätt] palmett.ee) või helistage +372 551 2277

All pictures are copyrighted. If you would like to use something, please e-mail me (silver [at] palmett.ee) or call +372 551 2277